Onderhoud en herstellingen

Wij zorgen voor het onderhoud van Uw wagen

Eigen werkplaats

U kan bij ons terecht voor al uw onderhoud en herstellingen. Wij werken aan alle merken van personenwagens, bestelwagens, oldtimers, motorhomes,…

Onze garage is gelegen te Baasrode, Dendermonde en is vlot bereikbaar!

Ook voor uw zomer- en winternazicht kan u bij ons terecht.

Voor de jaarlijkse keuring kunnen wij uw wagen keurings klaar zetten zodat er geen onverwachte verassingen zijn.

Jaarlijks uw wagen laten controleren verkleint de kans op pech onderweg. Aan een goed onderhouden wagen is het ook sneller mogelijk een defect te herkennen. Zo kunnen we direct en gericht een reparatie uitvoeren waar nodig. Uiteraard passen wij de service aan, aan uw wensen.

U kan al onze diensten bekijken in het menu bovenaan of voor Classic Cars en Motorhomes ga naar www.bellinko.be

Wij staan klaar voor U

  • Nazicht keuring

  • Wij gaan naar de keuring voor U

  • Koppeling vervangen

  • Plaatsing trekhaak

  • Airco service / reiniging

  • Alle onderhoud en herstellingen

Laat regelmatig je airco nakijken. Zo blijft je airco in topconditie. Een goed onderhouden airco biedt niet alleen een gezonde luchtkwaliteit. Je auto verbruikt ook minder en de airco gaat minder sneller stuk. Wij inspecteren je airco, reinigen het systeem en vullen de koelvloeistof aan, wanneer dat nodig is.

Je banden zorgen voor grip op de weg. Dat is erg belangrijk bij regen of sneeuw. Controleer daarom regelmatig de profieldiepte en de spanning van je banden en vervang ze op tijd. Makkelijk gezegd, maar welke banden moet ik kiezen? Welke banden passen best bij mijn auto en mijn rijgedrag? Wanneer moet ik overschakelen op winterbanden? Wij adviseren U graag!

Op een batterij moet je kunnen vertrouwen. Niets zo vervelend als een auto die slecht start. Laat ons op tijd je batterij nakijken en indien nodig vervangen. Zo sta je niet voor vervelende verrassingen.

De carrosserie van je auto krijgt heel wat te verduren. Een ongeval is snel gebeurd, met blutsen en loshangende stukken tot gevolg. Maar ook beperkte blikschade door steenslag of hagel, kleine of grotere krasjes door takjes of onvoorzichtig parkeren zijn niet onschuldig. Ze veroorzaken roest en verkorten de levensduur van je carrosserie. Vraag vandaag nog advies en geniet nog lang van je auto.

Een verdacht geluid, een lampje dat flikkert, problemen bij het schakelen of starten, neem geen risico en voorkom erger. Contacteer ons vandaag nog voor een diagnose. We brengen uw auto weer in topconditie zo snel als mogelijk!

Wanneer je met een slechte distributieriem in jouw auto rondrijdt, zal je dat op een gegeven moment duur komen te staan. Neem contact op zodat we deze tijdig kunnen vervangen volgend de opgegeven intervallen!

Een loshangende bumper of uitlaat, een kapotte lamp of gebroken spiegel….Je hebt het vast ook al meegemaakt. Een mankement, hoe klein ook, blijf er niet mee rondrijden. Voor kleine én grote herstellingen kan je bij ons terecht. We herstellen je auto snel en degelijk. Maak snel een afspraak en je bent zo weer op weg.

Een technische keuring van je auto is verplicht vanaf de dag waarop je auto vier jaar oud is. De keuring is in het belang van je eigen veiligheid en het milieu. We zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak vandaag nog een afspraak en je rijdt zo door de keuring zonder stress. Of laat ons de keuring verzorgen en kom uw wagen gekeurd terug ophalen!

Heb je het gevoel dat het schakelen minder vlot gaat of dat het ontkoppelingspedaal zwaar
aanvoelt? Lang rondrijden met een slechte koppeling kan extra schade en kosten veroorzaken. Hoog tijd om je koppeling te laten nakijken!

Ook met een regelmatig onderhoud is een mechanisch defect of slijtage niet uit te sluiten. Laat mechanische schade zo snel mogelijk repareren om bijkomende schade te voorkomen.

Dankzij een regelmatig onderhoud van je auto, ben je veilig en zorgeloos onderweg. Geen vervelende pannes of onverwachte kosten meer. We checken jouw auto op alle belangrijke punten volgens de richtlijnen van jouw automerk.

Brandstofpech, verkeerd getankt, autosleutel stuk, een lekke band. Banale pech kan bijzonder vervelend zijn. Eén telefoontje en we snellen je te hulp. We kijken dan naar de beste oplossing: een herstelling ter plaatse, vervoer naar de garage of een vervangwagen.

Niets zo belangrijk als de remmen van je auto. Veiligheid boven alles. Remblokken en remschijven verslijten, laat ze dus regelmatig nakijken en onderhouden. Alsook de remvloeistof moet vervangen worden op regelmatige basis. Hoor je een verdacht geluid, lekt er remvloeistof of twijfel je, maak dan meteen een afspraak!

Schokdempers zorgen ervoor dat je auto niet bij elke verkeersdrempel blijft op en neer gaan. Ze garanderen een comfortabele en veilige rit. Versleten schokdempers maken je auto instabiel en minder veilig. Blijft je auto te lang op en neer veren, contacteer ons dan om je schokdempers na te kijken.

Een sterretje in je voorruit? Wacht niet te lang. Voor je het weet, wordt een klein sterretje een grote barst. Je moet er niet aan denken dat dit onderweg zou gebeuren. Heb je een sterretje of een barst? Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste oplossing tegen de beste prijs.

Propere wagens
Banden Service
Back to top
×